DESPRE NOI

DOUA ROTI doua cuvinte relativ simple care te duc cu gandul la acele roti de bicicleta, de la acea bicicleta pe care o aveam in copilarie, cu care ne jucam, ne faceam prieteni , faceam miscare si ne simteam minunat.

Doua Roti doreste sa urmeze acelasi concept, dar sa va duca cu gandul la o bicicleta noua, dupa noile tehnologii, bazata totusi pe ceva clasic si util. Acele doua roti de bicicleta, care daca erau mici era o bicicleta Pegas cu o sa lunga si ghidon tip coarne, sau daca era cu roti mari era mai mult ca sigur o Ucraina, au evoluat de la an la an de la sezon la sezon.

Doua Roti doreste ca bicicleta sa ramana un obiect drag, util ca mijloc de transport, de relaxare sau de efort, dar de foarte buna calitate, care sa o putem imprumuta unui prieten fara emotia ca ar putea sa o strice, sa facem miscare in aer liber si de ce nu daca se poate putin sport.

Doua Roti este o marca inregistrata, este un lant de magazine, este un brand.

Doua Roti este un magazin online si magazin fizic specializat in exclusivitate doar in domeniul bicicletelor. Acest domeniu este unul vast care include pe langa biciclete, piese, accesorii si nu in ultimul rand reparatii biciclete in garantie si postgarantie.

Un amanunt despre Doua Roti este ca functioneaza oficial sub denumirea de Selestian Impex SRL, are sediul in Oradea si a luat fiinta in iarna anului 1997, din dorinta unei singure persoane de a construi ceva amplu bazat doar pe Doua Roti.

Daca am reusit sa va facem curiosi si doriti sa ne cunoasteti intr-adevar va asteptam cu drag sa ne cautati  fizic in magazine, virtual pe site sau la telefon.