;

Pret cu TVA: 70.00RON [cota TVA: 19.00 % ]


Stoc: fara stocProprietatile produsului selectat
Producator Kellys

BORSETA GHIDON KELLYS GIRON BLACK

Cod:BORGHIKELGIRBLA

Cod Bare: 8585019351326


O borseta pentru bicicleta este foarte utila in zilele lungi de vara atunci cand doresti sa pedalezi cat mai mult in aer liber, sa ai la tine toate lucrurile necesare dar in asa fel incat sa nu le cari tu pentru a putea evita transpiratia. 

Bicicleta poate fi echipata foarte usor cu o borseta ieftina fara a avea nevoie de chei pentru montaj. O gentuta pentru bicicleta poate fi montata pe cadru sau sub sezut, in cazul in care doresti sa te plimbi doar prin oras si sa ai la tine cateva lucruri necesare cum ar fi telefon, bani, cheile de la casa. Daca doresti sa pedalezi mai mult poate sa iesi in afara orasului se recomanda o borseta ghidon , o geanta de bicicleta de dimensiuni mai mari   care se monteaza pe ghidonul bicicletei si permite, datorita volumunlui mai mare, transporul mai multor lucruri decat cele enumerate mai sus.

O borseta pentru ghidon de la Kellys, model Giron, incapatoare cu volum de 2 litri si rezistenta la apa. Aceasta borseta ghidon dispune de un compartiment cu fermoar, precum si de un buzunar mare transparent pentru portmoneu sau un telefon.

Siguranta prinderii pe ghidonul bicicletei este asigurata de curelele Velcro.

Dimensiunile borsetei pentru ghidon sunt: 20 X 15 X 7 cm.


Identificator produsAccesorii recomandate